211 000 0000 / 2392 000000

Company

Company

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ
2020
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi
2016
Η εταιρεία μετέφερε τις κεντρικές αποθήκες και γραφεία της σε νέο μεγαλύτερο χώρο 1.700 τετραγωνικών μέτρων με στόχο την κάλυψη των αναγκών της και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Συνοψίζοντας, την τελευταία πενταετία, η εταιρεία έχει καταφέρει να υπερ-διπλασιάσει τις πωλήσεις τις, να αυξήσει το απασχολούμενο προσωπικό της και να βελτιώσει συνολικά τα συγκριτικά της μεγέθη, όντας πλέον μία από τις πιο γνωστές και σημαντικές εταιρείες του κλάδου των ελαστικών στην Ελληνική αγορά.
2014
Το 2014 αποδεικνύεται μια πολύ σημαντική χρονιά για την εξέλιξη της εταιρείας καθώς το ίδιο διάστημα η εταιρεία συμφώνησε με τον γνωστό κατασκευαστή Nexen Tire για την παραγωγή και αποκλειστική διάθεση στην Ελληνική επικράτεια των αεροθαλάμων με τον διακριτικό τίτλο TTS-TheodoridisTiresSolutions.
2013
Το 2013 ήταν πολύ σημαντική χρονιά για την εταιρεία καθώς ξεκίνησε η λειτουργία του υποκαταστήματος στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Η κίνηση αυτή έδωσε επιπλέον ώθηση στις πωλήσεις της εταιρείας, αυξάνοντας κατακόρυφα τον όγκο χονδρικών πωλήσεων σε όλο τον Ελλαδικό χώρο. Το έτος 2014 η εταιρεία εισήγαγε στην Ελληνική αγορά τα χωματουργικά και βιομηχανικά ελαστικά Tiron, τα οποία κατασκευάζονται στη Νότιο Κορέα. Το ίδιο έτος η εταιρεία ανέλαβε και τη διάθεση ελαστικών ολικής αναγόμωσης για ελαφρά φορτηγά και οχήματα 4x4 της Ιταλικής εταιρείας Riga Gomme.
2012
Η εταιρεία στράφηκε στην Ασιατική αγορά και συγκεκριμένα στη Κίνα από όπου το έτος 2012 έγιναν οι πρώτες εισαγωγές φορτηγών ελαστικών της εταιρείας Hanksugi.
2006
Το 2006 η εταιρεία ανέλαβε την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά των αγροτικών ,χωματουργικών και βιομηχανικών ελαστικών του εργοστασίου Ozka Tire and Rubber με έδρα την πόλη Kocaeli,της Τουρκίας. Αναπτύσσοντας δραστηριότητες χονδρικής πώλησης ελαστικών, η εταιρεία κατάφερε να χτίσει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλο τον Ελλαδικό χώρο. Έτσι δημιουργήθηκε η ανάγκη εξεύρεσης νέων προμηθευτών.
1989
Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1989 με βασικό αντικείμενο την επισκευή, τοποθέτηση και εμπορία ελαστικών, αναπτύσσοντας κυρίως δραστηριότητες λιανικής πώλησης
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!